Apua kotisivuille ja IT-projekteihin

Prime Consulting Oy | Turku | Salo | Helsinki

IT- ja kotisivuongelmat eivät aina ratkea omin voimin, tai oma aika ei riitä kaikkeen. Meiltä saat ystävällistä, luotettavaa ja ammattitaitoista apua erilaisten projektien toteuttamiseen tai ongelmien ratkaisuun. 

Tietokoneiden ja IT:n käyttö käy koko ajan toisaalta helpommaksi mutta toisaalta monimutkaisemmaksi. Erilaiset järjestelmät sekä niiden yhteensopivuus aiheuttavat monenlaista päänvaivaa, ja IT-ratkaisujen käyttö tai kotisivujen päivittäminen saattaa viedä valtavasti yrityksen aikaa.

Meillä on pitkä kokemus kotisivuista, julkaisujärjestelmistä, digimarkkinoinnista ja monista muista IT-alan projekteista. Uusimme kotisivuja, päivitämme blogeja, ratkomme ongelmia ja ajamme dataa erilaisiin järjestelmiin. Kotisivujen ja digimarkkinoinnin saralla hyödynnämme myös kokemusta, joka meillä on sisällöntuotannosta ja copywritingista.

Käänny yrityksesi IT- ja digiongelmissa meidän puoleemme. Kerro pulmastasi tai projektistasi, ja me etsimme siihen ratkaisun. Olemme aina pelkän puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

kalenteri, aikataulu Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Esimerkkejä IT- ja verkkopalveluistamme:

sosiaalinen verkosto

Meillä on kokemusta esimerkiksi seuraavista:

sosiaalinen verkosto Kysy lisää